Promozioni

Voucher omaggio

Darilna kartica je veljavna v hotelu, wellness centru, bistroju, restavraciji, termah, fitnes centru in Oazi savn.

VREDNOST Darilno kartico lahko napolnite na recepciji Hotela Paradiso s poljubnim zneskom, pri čemer mora biti vrednost najmanj 10 EUR.

VELJAVNOST Darilna kartica prične veljati z datumom nakupa in velja 18 mesecev od tega datuma dalje. Po poteku tega roka se morebitna preostala vrednost na kartici pobriše, brez predhodnega obvestila.

STANJE in veljavnost darilne kartice lahko preverite na recepciji Hotela Paradiso ali na spletni strani www.paradiso.si.

UPORABA darilne kartice poteka tako kot pri poslovanju z drugimi plačilnimi sredstvi - s kartico lahko plačate nakup storitev v vseh kompleksih Paradisa.

PLAČEVANJE Pri plačevanju z darilno kartico se znesek nakupa odšteje od vrednosti zneska na kartici. Z darilno kartico lahko plačate celoten ali delni znesek, preostanek nakupa pa poravnate z drugimi veljavnimi plačilnimi sredstvi. Dobroimetje na kartici ni izplačljivo v gotovini. Vrednost dobroimetja na kartici je stalna in v primeru zamenjave paketa ali spremembe cen je potrebno doplačilo.

INFORMACIJE dobite na recepciji Hotela Paradiso, tel. številki (07) 45 22 988, 031 450 444 ali mailu paradiso@siol.net.

Podjetje Paradiso ne odgovarja za izgubo, krajo ali nepooblaščeno uporabo kartice. Za obravnavanje reklamacij je potrebno predložiti potrdilo o nakupu dobroimetja.

Za storitve wellness centra in hotela je potrebna predhodna rezervacija.

Image title