Akcije

Oaza savn Paradiso

Oaza savn je sodobno opremljena na cca. 1200 m2 površine, kjer je možnost izbire med 8 različnimi tipi savn v 2 nadstropjih.

Tipi savn: velika gozdna savna, kromo savna, čokoladna savna, parna savna, bio panoramska savna, zeliščna solna savna, hamam savna, infra savna. V sklopu savn so tudi številna počivališča, vodna ležišča, notranji in zunanji bazen ter iglu. Možnost pa je tudi nakup raznih ritualov (blato, alge, čokolada, ipd.), ki se dnevno izvajajo.


Savna je namenjena sprostitvi in boljšemu počutju in ima še celo vrsto zdravilnih lastnosti. Zaradi pospešenega bitja srca se poveča cirkulacija krvi, koža se dobro prekrvavi in pospeši se delovanje ledvic, ki izločijo soli, strupene in odpadne snovi iz telesa. Savnanje je najboljše čiščenje za našo kožo. Vročina razširi pore na koži in s potenjem se izločijo odmrla koža, prah, umazanija, ostanki ličil in odvečen loj. Tako se povrhnjica lažje obnavlja. Savnanje pomaga tudi pri odpravljanju kožnih bolezni in preprečuje nastanek celulita ter omejuje psihični in fizični stres. Prav tako savna sprošča tudi mišični sistem in pomirja mišično napetost. Zato mnogim ljudem savna pomeni zagotovilo za dober nočni spanec.

Pošlji povpraševanje

Oglejte si tudi