Akcije

Permanentni make up

Področja permanenentnega make upa:

OČI - Lashline
To je obroba, ki poteka med trepalnicami zgoraj ali spodaj. Daje izgled gostih trepalnic, zato ne boste več potrebovale obilnejši nanos maskare. Izgleda zelo naravno.

OČI - Eyeliner
Ta obroba poteka na zgornji veki. Primerna je za tiste, ki imate rade malce bolj poudarjene oči ali pa si želite izpopolniti linije po vaših željah. Pigmentiramo lahko z raličnimi barvami - črna, siva, rjava, modra in zelena.

OBRVI - Vrisovanje dlačic s senčenjem
Vsi nimamo te sreče, da bi imali naravno goste in lepe obrvi, zato se s permanentnim vrisovanjem dlačic da izjemno lepo in naravno vrisati mankajoče predele obrvi. Prilagodimo se lahko z vsemi barvami, ki bodo lepo pristajale vašemu obrazu. Obliko vedno predhodno natančno izmerimo in zarišemo.

OBRVI - polna oblika s senčenjem
Za vse, ki prisegajo na bolj poudarjene obrvi, polnimo jih tako, kot to izgleda, kadar si jih s senčilom same poudarite doma. Ker je naše vodilo naraven izgled, uporabimo različne tehnike pigmentiranja. Polne obrvi so zelo primerne za tiste, ki skoraj nimate svojih lastnih obrvi.

USTNICE - obroba / obroba + polovično senčenje / obroba + celotno senčenje
S poudarjenimi ustnicami izgledamo še bolj ženstvene. Uporabljamo kvalitetne pigmente, kateri so na voljo v različnih odtenkih, ki pa jih medsebojno tudi mešamo in tako dobimo tisti odtenek, ki vam je najbolj všeč. Permanentni make up ustnic je tudi dobra rešitev, če si želite le popravek asimetrije v naravni barvi.

Nekaj dejstev:
Za permanentni make up se odločimo, ker si želimo biti urejene ves čas; doma, v službi, na morju ali kar tako. Obstojnost je odvisna od tipa kože, imunskega sistema posameznika in drugih dejavnikov, načeloma je to 2-5 let.


CENIK - PERMANENTNI MAKE UP
Ustnice - obroba s polnim senčenjem (180 min)350 EUR
Eyeliner - črta spodaj / zgoraj (120 min)200 EUR
Obrvi - senčenje Powder brows (120 min)150 EUR
Obrvi - dlačice in senčenje (120 min)170 EUR
Japonsko vrisovanje obrvi - Microblading (120 min)150 EUR
Phiremoval (odstranjevanje tattoojev, perm. makeupa) (60 min)50 EUR

Cenik je veljaven od 01.07.2019 pa do preklica oziroma izdaje novejšega cenika.
Zaradi spoštovanja intime strank je potrebno predhodno naročanje za vse storitve. Če želite naročeno storitev odpovedati, vas prosimo, da to storite vsaj 12 ur pred rezerviranim časom, v nasprotnem primeru vam bomo zaračunali 50% cene od rezervirane storitve.

Pošlji povpraševanje

Oglejte si tudi