Akcije

PhiLings

PHILINGS je skupno ime za dve neinvazivni in nekirurški lifting metodi, s katerimi lahko dosežemo izjemne rezultate brez operacije: Phi-pero in Microneedling.


- Phi - pero

Glavni princip je ionizacija plinov iz zraka z namenom ustvarjanja mini magnetnih puščic, s katerimi lahko zdravimo specifične kožne probleme točno tam kjer so, brez da bi poškodovali tkivo, ki zdravljenja ne potrebuje. Te „električne puščice“ vplivajo na celice fibroblastov. Ideja uporabe metode je poškodovati plasti kože specifično, kjer so problematična področja in z mikro poškodbami aktivirati proces celjenja, ki bo rezultiral v zdravi in napeti koži.

Phi-pero je praktična prenosna naprava, ki uporablja natančen usmerjeni žarek plazemske energije za sublimacijo površinske plasti kože (epidermisa), ne da bi pri tem povzročila poškodbe spodnjih ali sosednjih tkiv.

Phi-terapija omogoča korekcijo povešene kože. Prav tako lahko odstranjuje kožne madeže. Ta revolucionarna metoda je sposobna doseči rezultate, primerljive z rezultati kozmetične kirurgije.


- Microneedling

Pri metodi Microneedlinga uporabljamo tanke iglice s katerimi naredimo na stotine mikro, nevidnih poškodb v zgodnjo plast kože. Microneedles penetrira v kožo do globine 0,2 mm. Postopek je minimalno invaziven, neboleč in zelo učinkovit. Mikro poškodbe, ki jih koži zadamo med procesom stimulirajo proizvodnjo kolagena in elastina, in zavirajo procese in izboljšujejo znake staranja. Po obdelavi se stranki izda posebna vrsta naknadnega izdelka (Ultimate Skin Cocktail in PhiSoothing cream), ki mu sledi natančno navodilo za uporabo. Ustrezna uporaba izdelkov za naknadno nego je zelo pomembna.

PhiLingsINDIKACIJA
- Napeta in pomlajena koža
- Zmanjšanje gub
- Odstranitev ali zmanjšanje brazgotin vseh vrst
- Močno izboljša izgled strij
- Minimizira starostne pike
- Rezultati so vidni po 24 urah
- Skoraj brez rizika
- Enostavnen in hiter tretma
- Skoraj neboleč postopek, po tretmaju se lahko vrnemo v službo
- Izboljšanje samozavesti


VARNOST POSTOPKA
- Ker delamo v sterilnem okolju s sterilnimi pripomočki
- Ker uporabljamo visokokvalitetne philings materiale
- Ker gre za ročni metodi, ki zagotavlja naraven videz in ne spremenita asimetrije obraza
- Ker za razliko od kirurških metod mi ne uporabljabo nožev in igel, prav tako za postopek ni potrebna anastezija
- Ker gre za neoperativna posega z zelo kratkim časom okrevanja
- Ker med postopkom ne prihaja do krvavitev in po tretmaju ni brazgotin
- Tretmaja sta kompatibilna in lahko naredimo enega za drugim – npr: Microneedling in takoj za tem še Ion-pero
- Eno zdravljenje z zdravilom PhiLings je običajno dovolj za doseganje želenih rezultatov. Po 1 mesecu, ob pregledu, umetnik ugotovi, ali je potrebno dodatno zdravljenje z zdravilom PhiLings. Pričakuje se, da bodo rezultati trajali najmanj 9 mesecev.


Cena: 250 EUR
Akcijska cena: 150 EUR

Pošlji povpraševanje

Oglejte si tudi