Akcije

Tajske masaže

Ponovno v ponudbi, od 16.11.2017 dalje, vsak četrtek, petek in soboto.

Tajska masaža je kombinacija masaže, joge in raztegovalnih tehnik. Deluje sprostitveno, protibolečnisko, izboljša krvni obtok in delovanje imunskega sistema, poveča gibljivost sklepov, daje občutek telesnega in duševnega ravnovesja ter krepi zdravje. Tajsko masažo izvaja vrhunsko usposobljena maserka iz Tajske.

PONUDBA MASAŽ
Tradicionalna tajska masaža (50 min)42,00 EUR
Tradicionalna tajska masaža (80 min)54,00 EUR
Združuje znanja indijske joge, kitajske akupresure, kiroprakitike in japonskega šiatsuja. Je edinstvena pri lajšanju bolečin po poškodbah in nesrečah, pri utrujenih in napetih mišicah, pri bolezni revmatizma, išiasu... Masažo izvajamo na oblečeno telo, brez olja.
Tajska masaža z aromatičnimi olji (50 min)46,00 EUR
Tajska masaža z aromatičnimi olji (80 min)58,00 EUR
Z različnimi prijemi sprostimo mišice, izboljšamo prekrvavitev telesa, zmanjšamo stres, lajšamo bolečine v hrbtenici, krepimo notranje organe in ohranjamo vitalnost. Priporočamo jo tedensko, predvsem za odpravo stresa in izboljšanje fizičnega 
Tajska masaža s toplimi zelišči in aromatičnimi olji (80 min)58,00 EUR
Kombinacija direktne masaže in toplih zelišč, ki so ovita v blago in segreta na pari. Topla zelišča prijetno vplivajo na naše telo, predvsem pri boleznih tkiva, vnetih živcih, išiasu, revmi, artritisu,...
Kombinacija tradicionalne tajske masaže in masaže z aromatičnimi olji (80 min)58,00 EUR
Masaža je kombinacija razteznih vaj za boljšo gibčnost telesa in večji pretok energije po telesu ter sprostitvena masaža z aromatičnimi olji za lepši in mlajši videz kože.
Masaža hrbta z aromatičnimi olji (30 min)30,00 EUR
Masažo priporočamo za lajšanje bolečin v hrbtu in po dolgotrajnem sedenju v prisilni drži. Pri masaži se uporabljajo tudi aromatična olja, kar pozitivno vpliva na prekrvavitev in lajšanje bolečin.
Tajska masaža stopal (40 min)35,00 EUR
Tajska masaža nog je energetska masaža, s pritiskanjem na točno določene točke sprostimo in uravnovesimo telo. Namen masaže je izboljšati vsesplošno počutje, prekrvavitev in odpornost organizma.
Tajska masaža za nosečnice (50 min)46,00 EUR
S primerno jakostjo masaže poskrbimo za udobno počutje bodočih mamic in lajšanje težav, ki so povezane s povečanim trebuščkom. 
Tajska masaža obraza, vratu in lasišča (30 min)30,00 EUR
Masaža deluje sprostitveno, odpravlja glavobole, pomaga učvrstiti koži in gladiti gube.

Cenik je veljaven od 16.11.2017 pa do preklica oziroma izdaje novejšega cenika.
Zaradi spoštovanja intime strank je potrebno predhodno naročanje za vse storitve. Če želite naročeno storitev odpovedati, vas prosimo, da to storite vsaj 12 ur pred rezerviranim časom, v nasprotnem primeru vam bomo zaračunali 50% cene od rezervirane storitve.

Pošlji povpraševanje

Oglejte si tudi